Atatürk Eğitim FakültesiOkul Öncesi Öğretmenliği

Okul Öncesi Öğretmenliği

2017-2018 Güz Yarıyılı Ders Seçim İşlemleri

Sevgili öğrencilerimiz, ders seçimlerinizi yaparken aşağıda yazılanları dikkate alınız;

• Ders programını kontrol ederek ders seçimlerinizi yapınız.
  • Güz dönemi ders programı ve kendi grubunuza (A ya da B grubu) göre derslerinizi seçtiğiniz takdirde herhangi bir çakışma yaşamazsınız. (Dersin Öğretim Üyesi Grup Listesinde size sunulan 1.seçenek A grubunu, 2.seçenek B grubunu, 3.seçenek C grubunu, 4.Seçenek D grubunu tanımlamaktadır.)
  • Sınıf değişikliği yapılacak dersler olabilir, lütfen AbD. web sayfasından duyuruları takip ediniz.
  • Seçtiğiniz dersler ile ilgili danışman hocalarınıza bilgi maili yollayınız. Ders değişikliği yaptığınız takdirde de mail ile bilgi veriniz.
  • Sınıfların kalabalık olmasından dolayı üstten ders seçimlerinde dersin hocasının onayını almanız gerekmektedir. Üstten seçmek istediğiniz dersin hocası ile mail yoluyla iletişime geçiniz. Mail adreslerine web sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • Seçmeli derslerin kontenjanı olduğundan üstten seçmeli ders seçme hakkınız bulunmamaktadır. Ancak ders ekleme çıkarma döneminde seçmeli derslerde kontenjan kalması durumunda üstten seçmeli ders seçimi yapabilirsiniz. Bu konu ile ilgili lütfen danışman hocanızla ders ekleme çıkarma döneminde iletişime geçiniz.

Bu sayfa tarafından en son 12.09.2017 13:48:17 tarihinde güncellenmiştir.